...за регистъра, хаоса и безпътицата

политика

УВОЛНЕНИЯ КОГА?

Седмица измина, а от Търговския Регистър - нито стон. Регистър няма заради техническата некомпетентност на поддържащата компанията, заради небрежността на управляващото тяло - Агенция по вписванията, заради липсата на контрол от Министерство на правосъдието и заради усложнени прцедури по обществено възлагане. Подробности - тук.

Косвено виновни са Министерски съвет и ДАНС, защото това е критична национална инфраструткура, над която те трябва да упражняват контрол.

Питайте който и да е от тях, и всеки ще се защити с безумни оправдания. И така до следващия път. Справка - фалитът на КТБ остави и шефа на БНБ, и шефа на КФН и финансовият министър непокътнати. Логично, когато миналата седмица поредно дружество-подотчетно на КФН фалира, изненадани нямаше, наказани - също.

Няма даже и обезщетения, които да бъдат платени на държавата в резултат на провалената поддръжка.

ДОКОГА с тази политика на ниски данъци и крайна некомпетентност

Мен, като данъкоплатец, детайли на тази излагация не ме интересуват. Не че не ги знам, просто детайлите нямат значение в този случай.

Нямало нови дискове от 2012, техничарите плеснали бекъпа на същия диск, нямало пари -

така ще продължи да бъде, докато пожарникар управлява “на ръка” държава от първия свят със свитата си некадърници - едната викнала ДАНС, другата - радиоточка за фалшиви новини.

###ОСТАВКИ И УВОЛНЕНИЯ ВЕДНАГА!