...за тройките

Четях глупостите, генерирани в резултат на вчерашното "допитване до народа" и "пръв демократичен референдум" и попаднах на:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/01/28/1992058_bsp_shte_specheli_izborite_dobre_e_da_obiavi/

За глупостите, съдържащи се в тези четири абзаца дори не ми се говори. В междуредието, обаче, открих следното:


  • Съдейки по избирателната активност и резултатите, БСП разполага с 6% от гласовете. Тоест, активно се разчита на ниска активност и на следващите избори. Тоест, колкото повече продължаваме да тънем в изолация и нежелание да се нагърбим с активна гражданска позиция, толкова повече те печелят. Бабите ни, дядовците ни и останалите изперкали социалисти (модерно звучащи комуняги, хем нямащи общо с БКП, хем празнуващи всяка година на Бузлуджа).



  • БСП явно се готвят за поредна тройка, в която отговорност отново няма да се търси ("Те бяха, те бяха!").



  • Забележете самодоволното изражение на агент Гоце, каква мощ, каква доминация на политическия подиум излъчва тази физиономия! Изражението е сравнимо само с това на съветския руския му събрат и полковник от КГБ - Владимир Путин. Ченгенцата Социалистите явно си приличат. И не само по хобито им да ловуват защитени от Червената книга видове.



  • Накрая, горките червени кадри са толкова излинели от само 4 години извън властта, че отсега са овесили лигавниците и чакат голямото лапане да започне отново. Но не е виновен който яде баницата, а този, дето го допуска. Тоест ние с вас.