Срамота

Днес на www.youtube.com ме посрещна едно много интересно филмче ... от сайта www.boykostov.org.

Посетете сайта, струва си. Това наричам аз тоталитарна демокрация. Следва и малко фактология:

Напоследък е много модерно Ирена Кръстева да си пазарува медии, а оттам БСП - медиен комфорт. В последните минути преди изборите се прокарват купища закони, регулиращи медиите. Случайно? Ха-ха, в тоталитарната демокрация няма случайности.

Но явно парите на партията-майка стигат и до по-далеч... А именно до "партията" "Нова зора" - която, след кратка справка тук се оказва крайна националистическа партия. Интернет страницата novazora.net е регистрирана на

This domain is registered by: Host.bg

Domain Name: NOVAZORA.NET

Registrant:
ET Mincho Mynchev Minchev - MMM
Mincho Minchev ([email protected])
none
Sofiya
,1000
BG
Tel. +359.898278965

Забележете, партийна страница е регистрирана от... едноличен търговец! Но с това изненадите не свършват, защото при аналогична проверка се оказва, че странинцата boykostov.org е регситрирана.. на името на Иван Петров от София, с единствен начин на връзка... електронната поща [email protected]. С други думи неизвестен извършител или в най-добрия случай партия, която за първи път чувам, прави стахотно скъпа предизборна кампания срещу ... не, не срещу абсурдното ни правителство в момента, а срещу... евентуално бъдещо правителство...

Случайно ? :)

ПС. Не понасям анониминте "демократи". Когато имаш позиция, излизаш 2 крачки напред, така, че всички да те видят, и казваш, каквото те вълнува, така, че всички да те чуят. Затова "Иван Петров" или ЕТ Минчо Минчев Минчев никога няма да бъдат възприети сериозно нито от нормалните хора тук, нито в Западна Европа, към която ми се ще да вярвам, че все още се стремим.

ППС. Не подкрепям ББ, тъй като съм наясно що за мафиот е. Критичен оставам единствено към израждането на свободното слово.

ПППС. Напълно съм съгласен, че в България е останал некачествен материал. Не е нормално да се гаврят с нас от позицията на властта, а ние да ги гледаме смирено и да си мълчим. И вместо да висят по градинките тези пенсионери, нека бъдат така добри да спрат да се оплакват и да си хванат съдбата в ръцете.